Веганський мусовий торт «Ферро»
Мусовий веганський торт, виготовлений за рецептурою провідного іспанського кондитера Джорді Бордаса. Десерт входить до його інноваційної авторської концепції «B», провідно ідеєю якої є кондитерські вироби, що:
- сприяють гармонійному фізичному та емоціному стану;
- збалансовані із здоровим харчуванням;
- зберігають якість, аромат та оригінальний смак інгредієнтів;
- мають низький глікемічний індекс;
- не містять цукру.
Основу «Ферро» складає кокосовий корж з кокосовим кранчем. Начинка – це мандариновий мус, поєднаний з прошарком кремю з натурального пюре манго і лайму та з прошарком грейпфрутового конфі, що надає десерту ще більш екзотичного смаку.
При замовленні ціна може відрізнятись. Актуальну ціну уточнюйте у менеджера.
Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *