Ваш кошик порожній.

Тістечко «Едем»
Для цінителів високої кухні, представляємо вам тістечко «Едем». Повітряне молочне суфле, яке вилито на ніжну подушку пористого шоколадного шифонового бісквіту. Суфле́ (фр. souffle — надутий, повітряний) — кулінарна страва французького походження, відома своєю легкою та пористою структурою, яке готується з яєчних жовтків та молочних вершків. Проста досконалість робить суфле доречним на будь-якій вечері і мало хто може заперечити цьому твердженню. Найчастіше, суфле готують в особливих випадках – на день народження, ювілей, особливу дату. А знайти його можна тільки в ресторанах високого класу, особливо це стосується Франції. То ж сьогодні ви цей десерт можете придбати в магазинах КД “Вацак”!