Торт «Панський»

Код: 00000012430

Ніжний шоколадний бісквіт, просочений цукровим сиропом, поєднаний легким кремом зі збитих вершків та згущеного молока. Особливого смаку надає хрусткий шар з кукурудзяних пластівців та шоколадної начинки зі смаком лісових горіхів.

Додаткова інформація
Поживність

Поживна (харчова) цінність на 100 г харчового продукту: білки – 5,0 г.; жири – 15,2 г., з них насичені – 8,5 г.; вуглеводи – 38,2 г., з них цукри – 19,1 г.; сіль – 0,3 г.

 Енергетична цінність (калорійність) на 100 г харчового продукту: 1295,0 кДж/309,3 ккал.

Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 10
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 11
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 12
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 13
ДАРУЙТЕ
СВЯТКОВІ
ВРАЖЕННЯ

Свято варто створювати!
Купа емоцій та смачних спогадів починаються з однієї маленької ідеї “а може замовити тортик?”

Відгуків (0)
Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ваша оцінка *
Схожі товари
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 26
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 27
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 28
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 29
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 30
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 31
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 32
Не знайшли свій ідеальний торт?
Тоді ми створимо його особисто для Вас. Подивіться, що ми вже робили!

Категорії тортів

Кондитерський дім «Вацак»

Торт «Панський» для гурманів з вишуканим смаком

Шукаєте десерт із небанальним смаком для святкової події чи вечірнього чаювання в колі сім’ї? Пропонуємо спробувати торт з інтригуючою назвою «Панський».

Рецепт цього десерту створили кондитери «Вацак» спеціально для гурманів, які віддають перевагу солодощам з оригінальним смаком та незвичною текстурою. «Панський» — це торт в якому ніжні шоколадні коржі поєднуються з повітряним кремом та хрумким шаром кукурудзяних пластівців. Вишуканий смак шоколаду, доповнений ніжністю вершків, збитих разом зі згущеним молоком, та доповнений ароматною горіховою начинкою створює неперевершену гастрономічну композицію, яка не залишить байдужим жодного ласуна. До того ж торт з кукурудзяними пластівцями — доволі незвичний прийом, який не так часто використовують кондитери. Тому, якщо бажаєте по-справжньому здивувати гостей не лише неперевершеним смаком, але й оригінальною текстурою десерту, замовляйте «Панський».

Чим особливий торт «Панський»

Торт — незмінний атрибут будь-якого свята. А якщо вибрати «Панський» від КД «Вацак», то отримаєте не просто смачний десерт, а й справжню окрасу святкового столу. Уже сама назва ласощів вказує на те, що такий тортик — безпрограшний вибір для особливої події. Цей десерт у нас замовляють на різні святкування:

  • дні народження;
  • іменини;
  • дитячі свята у дитсадку чи школі;
  • День учителя;
  • День матері;
  • 8 Березня;
  • День закоханих.

Вишуканий торт «Панський» може стати окрасою новорічного столу, розмаїтих домашніх святкувань та вечірок з друзями. Якщо врахувати, що склад цього десерту натуральний, в рецепті не використовуються шкідливі харчові добавки чи фарбники, то такий тортик можна сміливо купувати й для маленьких ласунів.

Замовити торт «Панський» з доставкою по Україні

Бажаєте замовити вишуканий десерт до свята за доступною ціною? Скористайтеся пропозицію фірмового інтернет-магазину КД «Вацак». На нашому сайті можна придбати оригінальні солодощі за ціною виробника. Скажімо, смачний, натуральний, бездоганно оформлений торт «Панський» вагою 1 кг у нас коштує значно дешевше, ніж святкова випічка у більшості магазинів-посередників. До того ж, ми гарантуємо свіжість кожного десерту.

Аби швидко доставляти свіжу випічку по Україні за будь-яких погодних умов, у нас бездоганно відпрацьована логістика, а для доставки десертів використовуються спеціально облаштовані автомобілі. Тому незалежно від того, перебуваєте ви у Вінниці, Києві чи Львові, вуличний термометр показує плюс 30 чи мінус 20, можете бути впевнені, що ваше замовлення буде доставлене ідеально свіжим та в бездоганному вигляді.

Вибираєте солодощі до свята, але сумніваєтеся, в якій кількості замовляти десерти? Залиште своє запитання в онлайн-чаті або ж зателефонуйте нам, і ми допоможемо вам обрати ідеальний торт в оптимальному розмірі для будь-якої кількості гостей.