Торт «Медовий цитрус»

Код: 00000009968

Соковиті медові коржі, просочені апельсиновим сиропом, з прошарком ароматного апельсинового мармеладу, виготовленого з апельсинових цукатів власного виробництва. Коржі та мармелад поєднуються ніжним ванільним вершковим кремом із додаванням згущеного молока. Прикрашений скибками апельсинових цукатів.

Додаткова інформація
Поживність

Поживна (харчова) цінність на 100 г харчового продукту: білки – 1,8 г.; жири – 3,5 г., з них насичені – 1,3 г.; вуглеводи – 55,3 г., з них цукри – 45,3 г.; сіль – 0,1 г.

 Енергетична цінність (калорійність) на 100 г харчового продукту: 1091,5 кДж/260,7 ккал.

Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 12
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 13
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 14
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 15
ДАРУЙТЕ
СВЯТКОВІ
ВРАЖЕННЯ

Свято варто створювати!
Купа емоцій та смачних спогадів починаються з однієї маленької ідеї “а може замовити тортик?”

Відгуків (0)
Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ваша оцінка *
Схожі товари
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 28
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 29
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 30
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 31
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 32
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 33
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 34
Не знайшли свій ідеальний торт?
Тоді ми створимо його особисто для Вас. Подивіться, що ми вже робили!

Категорії тортів

Кондитерський дім «Вацак»

«Медовий цитрус»: спогад про бабусин торт

Тортики-медовики вже багато десятиліть радують прихильників смачних десертів. Сидячи за чашкою чаю і куштуючи ніжний пиріг, мимоволі переносишся душею в обстановку чаруючого літнього саду з легким співом птахів і повним заспокоєнням. Це справжня класика кулінарії, яка не виходить з моди.

Такі торти пропонують сьогодні багато виробників, при цьому більшість рецептів дуже схожа між собою, включаючи зазвичай борошно, цукор, яйця, мед, деякі інші стандартні компоненти. Але Кондитерський Дім «Вацак» здатний вразити будь-якого гурмана своєю унікальною рецептурою, яка подарує абсолютно надзвичайний смак і хороший настрій.

М’який медовий торт: секрет вдалого рецепту

Торт «Медовий Цитрус» — це не просто медовик, який не складе труднощів купити в кондитерській практично будь-якого міста, будь то Київ, Харків або інший населений пункт країни. Тортик від Кондитерського Дому «Вацак» — це шедевр, в якому якнайкраще поєднується унікальна рецептура з вдалим комбінуванням інгредієнтів, незрівняний смак і неймовірно привабливе зовнішнє оформлення.

Медові коржики з ароматним прошарком апельсинового желе, ніжний молочно-вершковий крем, часточки апельсина — і усе це в одному цілісному медовому тортику, кожен шматочок якого нагадує свіжість літа і зачаровує своєю легкістю. Що може стати кращим доповненням до чашки гарячого чаю або ароматної кави? Солодкі м’які медові коржі просто тануть у роті, а апельсиновий мармелад додає пікантності десерту, усуваючи нудотність солодких компонентів. Торт ароматний, легкий і при цьому добре тримає форму, — такий можна їсти шматочок за шматочком, поринаючи в приємні роздуми.

Торт «Медовий Цитрус» стане кращим рішенням для ласунів, які обожнюють мед. Тут його цілком вистачає, і при цьому використовується якісний сертифікований продукт, який поставляється кондитерам компанії «Вацак» від перевіреного надійного постачальника. Молочно-вершковий крем і цитрусове желе настільки просочують легкі повітряні коржі, що шматочок тортика, що опинився в роті, практично не треба жувати — він сам тане, залишаючи ніжний післясмак медової складової і апельсина.

Купити торт «Медовий Цитрус» в інтернет-магазині компанії «Вацак»

Кондитерський Дім «Вацак» — це величезне виробництво і більше 900 магазинів в різних куточках України. У каталозі виробника представлені десятки категорій продукції, створеної за унікальними рецептами з натуральних якісних інгредієнтів. Це завжди свіжа випічка, гідна прикрасити будь-який святковий стіл або стати приємним теплим доповненням чаювання в колі сім’ї і близьких.

Для зручності покупців з різних міст України ми створили інтернет-магазин, де ви можете замовляти десерти онлайн. На сайті ви можете ознайомитися з описом, фото продукту, його калорійністю та іншими параметрами. Ми пропонуємо тортик вагою 1 кг, ціна якого також вказана в картці товару. Хочемо відмітити, що вартість наших кондитерських виробів значно вигідніша, ніж інших виробників. Великі масштаби виробництва, співпраця з постійними надійними постачальниками, відсутність ланцюга посередників, розвинена логістика — усе це дозволяє нам пропонувати своїм покупцям кращі ціни найсмачніших десертів.

Медовики завжди вважалися вишуканими ласощами і прикрасою будь-якого столу, а шедевр від компанії «Вацак», смак і текстуру торта «Медовий Цитрус» оцінять навіть ті, хто не любить мед.