Печенье «Фитнес»

Код Товара: 00000017516

Цельнозерновое печенье. Рассыпчатое, хрустящее, изготовленное на основе зерновой смеси, в состав которой входят: семена льна, ядро ​​семян подсолнечника, кунжут, кусочки сушеной моркови и овсяные хлопья.


Срок хранения: Срок пригодности: 30 суток
Условия хранения: Условия хранения: (18±3) ºС
Дополнительная информация
Питательность

Питательная (пищевая) ценность на 100 г пищевого продукта: белки – 6,4 г.; жиры – 22,5 г, из них насыщены – 9,7 г; углеводы – 37,4 г., из них сахара – 20,2 г.; соль – 0,6 г.


Энергетическая ценность (калорийность) на 100 г пищевого продукта: 1542,4 кДж/368,4 ккал.

Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 6
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 7
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 8
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 9
ДАРИТЕ
ПРАЗДНИЧНЫЕ
ЭМОЦИИ

Праздник следует создавать!
Куча эмоций и вкусных воспоминаний начинаются с одной маленькой идеи "а может заказать тортик?"

Отзывов (0)
Написать отзыв

Ваш e-mail адрес не будет обнародован. Обязательные поля отмечены *

Рейтинг *
Рекомендуемые товары
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 22
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 23
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 24
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 25
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 26
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 27
Кондитерский Дом "Вацак" - изображение 28
Не нашли свой идеальный торт?
Тогда мы создадим его лично для вас. Посмотрите, что мы уже делали!
Кондитерский дом «Вацак»

Печиво «Фітнес» з пластівців вівсянки — відмінне рішення для шанувальників спорту

Печиво — це кондитерські ласощі, які часто вживають і дорослі, і діти. До стандартного печива входить цукор, різні види борошна та інші доповнення. Такий вид кондитерських виробів не корисний для тих, хто займається фізичними навантаженнями. Але як же бути спортсменам? Адже кожен організм потребує надходження глюкози. Для тих, хто стежить за своєю фігурою і для кого спорт — не порожній звук, відмінним варіантом стане печиво «Фітнес». До його складу не входять рослинні жири, і тому багато хто зупиняє свій вибір саме на такому варіанті.

Як готується печиво з геркулесом чи вівсянкою?

Для того щоб приготувати печиво, необхідно ретельно підібрати інгредієнти. Найкраще придбати цей виріб у нашому магазині, адже для виготовлення використовуються якісні продукти. До складу нашого спортивного виробу входять:

  • вівсяні пластівці;

  • вівсяне борошно;

  • яєчний білок;

  • протеїн;

  • насіння кунжуту, соняшнику, льону.

Деяке печиво з асортименту містить сухофрукти. Саме цей варіант чудово підходить і для людей, які мають надлишок цукру в крові. У помірних кількостях печиво добре втамовує почуття голоду та заповнює всі необхідні елементи вашого організму.

Світло-жовте розсипчасте хрумке цільнозернове печиво може бути використане як перекус або заміни одного прийому їжі. За рахунок того, що до складу входять різні зерна, навіть після вживання кількох виробів ви відчуватимете ситість і задоволення. Ми виготовляємо продукцію, яка не тільки задовольняє смакові потреби, а й містить вітаміни та мінерали, які необхідні для повноцінного функціонування всіх органів і систем.

Чому вигідно купити цільнозернове печиво «Фітнес» із вівсянкою у складі в нашому магазині?

Ми протягом багатьох років займаємося виготовленням та реалізацією кондитерських виробів. При виробництві ми орієнтуємось на потреби наших клієнтів та робимо все, щоб задовольнити всі категорії. На нашій фабриці сучасне обладнання, яке дозволяє досягати добрих результатів та випускати величезну кількість продукції.

Для того щоб оформити замовлення, ви можете відвідати наш сайт або відправитися у фірмовий магазин у вашому населеному пункті. Ви можете замовити товар у магазин, придбати його на місці або оформити доставку кур’єром додому. Сплатити покупку ви зможете будь-яким зручним способом. Ми працюємо для своїх клієнтів і робимо все, щоб співпраця з нами та вживання нашої продукції приносили справжнє задоволення поціновувачам вишуканого смаку та якості. Ціни нашого магазину доступні, тому покупки у нас будуть вигідними та економними. Якщо вам продали неякісний продукт, ви можете вирішити питання в магазині або зателефонувати за номером телефону і зв’язатися з відділом споживачів. Усі питання, які стосуються якості продукції, вирішуються у найкоротший термін.